Trwa Festiwal Smaku w Kielcach. Tatar z jelenia i raviolo ze szpinakiem w Willi Hueta
Willa Hueta już od wielu edycji bierze udział w Festiwalu Smaku. Przygotowane przez nią menu jest zaskakujące, ale i przepyszne.
Przystawka to tatar z jelenia z domowymi piklami, danie główne - raviolo ze szpinakiem w sosie śmietanowym, deser - sernik amerykański z migdałami, drink - koktajl truskawkowy z Prosseco.
Ceny podczas tej edycji festiwalu są takie same, jakie były w poprzedniej edycji. Przystawkę i danie główne zjemy w cenie 49 złotych, deser będzie kosztował 19 złotych, a drink -15 złotych.
Celem festiwalu jest zachęcenie do odkrywania nowych smaków oraz odwiedzania najsmaczniejszych lokali w mieście, a głównym założeniem jest aktywizacja życia miasta i jego mieszkańców, promowanie idei „Slow Food” oraz wspieranie lokalnej przedsiębiorczości gastronomicznej. Najwyższy poziom kulinarny, różnorodność, kreatywność, świetna atmosfera, miła obsługa – to cechy, które wyróżniają najsmaczniejsze restauracje i najsłodsze kawiarnie biorące udział w projekcie.
Festiwal Smaku za każdym razem przyciąga wielu klientów zainteresowanych ciekawymi smakami przygotowanymi przez nasze restauracje.
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?