Przepis na jajka faszerowane na Wielkanoc
Dziś w kuchni panuje trend PINK FOOD, czyli kulinariów na różowo. Z tej okazji zachęcamy do stworzenia faszerowanych jajek z użyciem ćwikły z chrzanem. Jest przepysznie, z czystym składem i na pewno efektownie!
Majonez Kielecki - skład i rodzaje
Oczywiście w przepisie nie może zabraknąć Majonezu Kieleckiego, który zdobył serca wielu konsumentów. Jak podkreśla marka Społem, Majonez Kielecki ma wyjątkowo czysty skład. - Porównując go z innymi widzimy wprost tradycyjną recepturę, od lat chronioną przez WSP Społem. Etykieta jednak mówi sama za siebie: Skład: olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka jaj kurzych (7,0%). Bez substancji konserwujących - informuje marka Społem.
W ofercie znajdziemy różne rodzaje Majonezu Kieleckiego: Kielecki klasyczny, Kielecki lekki, Kielecki roślinny, Kielecki z czosnkiem, Kielecki z oliwkami, Kielecki Omega-3.
Dodatkowo "Społem" wydało oświadczenie o wycofaniu jaj z chowu klatkowego. Na kolejnych zdjęciach zobacz przepis na różowe faszerowane jajka z ćwikłą.
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?