Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Wspólne gotowanie na Budzeniu Sienkiewki w Kielcach. Straż Miejska i Sange Sood wiedzą, co dobre!

Anna Bilska
Anna Bilska
W Starym Browarze popisy kulinarne prezentował Sange Sood (z lewej).
W Starym Browarze popisy kulinarne prezentował Sange Sood (z lewej). Sebastian Michalski
Jedną z wielu atrakcji Budzenia Sienkiewki jest wspólne gotowanie. Kulinarne tajniki zdradzał Sange Sood, a Straż Miejska częstowała pysznościami.

Wspólne gotowanie na Budzeniu Sienkiewki w Kielcach

W sobotę w godzinach 12-15 na Rynku przy ogródku restauracji Stary Browar odbyło się wspólne gotowanie ze Strażą Miejską. Głównym kucharzem był Sange Sood, urodzony w Londynie nauczyciel angielskiego i szef kuchni, obecnie mieszkający w Kielcach.

Zobaczcie, jak wyglądało gotowanie z Sange Sood:

Bruschetta to popularny włoski przysmak. Jak ją przygotować? W ogródku restauracji Rockabilly na kieleckim Rynku pokazała to Straż Miejska.

Zobaczcie także film z gotowania ze Strażą Miejską:

Sponsorem produktów były Makro i Stary Browar.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Śmieciowe jedzenie zabiera pamięć

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na kielce.naszemiasto.pl Nasze Miasto