Polecamy

Ruszył 9. edycja Festiwalu Smaku. Co zjemy? Menu © Facebook/Festiwal Smaku Kielce
[1/80]

Ruszył 9. edycja Festiwalu Smaku. Co zjemy? Menu

W poniedziałek, 3 sierpnia, ruszyła 9. edycja Festiwalu Smaku. Tym razem do akcji dołączyli restauratorzy z Kielc, Skarżyska-Kamiennej, Końskich, Łopuszna i Buska-Zdroju. Podczas tej edycji za zestaw przystawka i danie główne zapłacimy 30 złotych, za deser 11 złotych a za drinka 13 złotych. To świetna okazja do spróbowania wyjątkowych potraw, które dostępne będą w degustacyjnych porcjach.

Na zdjęciu danie przygotowane przez Hotel Restauracja Pod Złotą Różą.

DANIE GŁÓWNE
Sałatka z rosbefem i sosem cytrynowym

>>> ZOBACZ WIĘCEJ NA KOLEJNYCH ZDJĘCIACH <<<

Najnowsze wiadomości

reklama