1 z 79
Następne
Ruszyła 9. edycja Festiwalu Smaku Kielce. Co zjemy? Menu [ZDJĘCIA POTRAW]
Ruszył 9. edycja Festiwalu Smaku. Co zjemy? Menu
W poniedziałek, 3 sierpnia, ruszyła 9. edycja Festiwalu Smaku. Tym razem do akcji dołączyli restauratorzy z Kielc, Skarżyska-Kamiennej, Końskich, Łopuszna i Buska-Zdroju. Podczas tej edycji za zestaw przystawka i danie główne zapłacimy 30 złotych, za deser 11 złotych a za drinka 13 złotych. To świetna okazja do spróbowania wyjątkowych potraw, które dostępne będą w degustacyjnych porcjach. Na zdjęciu danie przygotowane przez Hotel Restauracja Pod Złotą Różą. DANIE GŁÓWNE Sałatka z rosbefem i sosem cytrynowym >>> ZOBACZ WIĘCEJ NA KOLEJNYCH ZDJĘCIACH <<<