Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pizzeria "La Casa" już działa w Kielcach. To włoska jakość i smak [WIDEO, ZDJĘCIA]

Paula Goszczyńska
Paula Goszczyńska
Unikalna receptura ciasta, prawdziwie włoskie składniki i wysoka jakość – to wszystko składa się na wyjątkowy smak pizzy z Pizzerii „La Casa”. Nowy lokal ruszył w piątek, 30 października i znajduje się przy ulicy Pakosz 21 w Kielcach.

- Warto spróbować naszej pizzy, ponieważ mamy absolutnie unikalną recepturę ciasta. To typowo włoskie ciasto z pieca opalanego drewnem, który wyciąga z niego to co najlepsze. Włoskie jest nie tylko ciasto, ale także składniki. Stawiamy na wysoką jakość oraz świeżość – mówi właściciel Adam Kulik.

Klienci od razu zainteresowali się nową pizzerią. - Faktycznie telefon dzwoni, zamówienia są często składane, co bardzo nas cieszy. Miniony weekend na pewno należał do udanych, a my mieliśmy co robić – dodaje Adam Kulik. – Szczególnym zainteresowaniem cieszyła się pizza Brokolli, która brokułom zawdzięcza dość nietypową kompozycję, a także klasyczne Quattro Formaggi, czyli cztery sery z gorgonzolą, fetą, pecorino i Grana Padano – wymienia właściciel.

To ważne szczególnie teraz – gdy lokale mają zakaz prowadzenia stacjonarnej działalności i posiłki mogą jedynie wydawać na wynos lub w dowozie.

Zamawiać pizzę można codziennie od godziny 13 do 22. wyjątkiem są piątki i soboty, gdy pracujemy do godziny 24.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Sałatka ze świeżego szpinaku

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na kielce.naszemiasto.pl Nasze Miasto