- Warto spróbować naszej pizzy, ponieważ mamy absolutnie unikalną recepturę ciasta. To typowo włoskie ciasto z pieca opalanego drewnem, który wyciąga z niego to co najlepsze. Włoskie jest nie tylko ciasto, ale także składniki. Stawiamy na wysoką jakość oraz świeżość – mówi właściciel Adam Kulik.
Klienci od razu zainteresowali się nową pizzerią. - Faktycznie telefon dzwoni, zamówienia są często składane, co bardzo nas cieszy. Miniony weekend na pewno należał do udanych, a my mieliśmy co robić – dodaje Adam Kulik. – Szczególnym zainteresowaniem cieszyła się pizza Brokolli, która brokułom zawdzięcza dość nietypową kompozycję, a także klasyczne Quattro Formaggi, czyli cztery sery z gorgonzolą, fetą, pecorino i Grana Padano – wymienia właściciel.
To ważne szczególnie teraz – gdy lokale mają zakaz prowadzenia stacjonarnej działalności i posiłki mogą jedynie wydawać na wynos lub w dowozie.
Zamawiać pizzę można codziennie od godziny 13 do 22. wyjątkiem są piątki i soboty, gdy pracujemy do godziny 24.
Sałatka ze świeżego szpinaku
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?