Robert Dziuba z Małej Restauracji Green podkreśla, że zmiany wymogła na na właścicielach pandemia koronawirusa. - Czasy są takie, że trzeba próbować utrzymać się na rynku. Tutaj jest mniejszy lokal, więc automatycznie niższy czynsz. Postanowiliśmy walczyć – dodaje Robert Dziuba.
W menu lokalu znajdują się pyszne i zdrowe pozycje. Możemy zjeść tu sycące śniadanie, ryby, przystawki, zupy, mięsa, makarony, burgery czy pizze. Dostępne są zarówno pozycje wegetariańskie, jak i mięsne. Dla tych, którzy dbają o linie świetną propozycją są sałatki. - Mamy szeroką ofertę i staramy się dostosować do rynku. Mamy nadzieję, że będą nas odwiedzać zarówno stali, jak i nowi klienci. Liczymy też na to, że w końcu pandemia pozwoli na to, byśmy mogli w pełni zostać otwarci dla ludzi – mówi nasz rozmówca.
Świetną propozycją dla zabieganych są zestawy lunchowe w cenie 21 złotych, a dla spacerowiczów pizzerinki i pizza na kawałki, które można zabrać ze sobą na krótką przechadzkę.
Mała Restauracja Green otwarta jest w godzinach 8-16, ale z czasem godziny te zostaną rozszerzone.
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?