Każdy chlebek podany będzie z dodatkami. - Proziaki to rodzaj pieczywa z ponad 150-letnią tradycją. U nas serwowane będą w nowoczesnym wydaniu – zarówno w wersji słodkiej, jak i wytrawnej – mówi Monika Błoniarz, właścicielka restauracji. - Dla miłośników słodkiego proponujemy proziaki z twarożkiem, miodem oraz sezonowymi owocami, a dla tych, którzy wolą wytrawną wersję z kurczakiem lub szarpaną wieprzowiną. Przewidujemy 10 pozycji w menu oraz proziak miesiąca, więc każdy znajdzie coś dla siebie – dodaje.
Taka propozycja to nowość na kieleckim rynku gastronomicznym. Lokal ruszy lada dzień. Znajduje się przy ulicy Paderewskiego 8a.
Lody kawowe z kajmakiem
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?