Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Sędzia z Warszawy poprowadzi poniedziałkowy mecz Radomiaka

NOWE
Sędzia z Warszawy poprowadzi poniedziałkowy mecz Radomiaka

Wielki Czwartek w Przemyślu. Msza Krzyżma z udziałem księży z całej diecezji

Wielki Czwartek w Przemyślu. Msza Krzyżma z udziałem księży z całej diecezji

Polecamy

Moc silnika. Czy duża moc silnika zwiększa ryzyko wypadków?

Moc silnika. Czy duża moc silnika zwiększa ryzyko wypadków?

Co się stało z Emanuelą Orlandi? Tajemnicze zaginięcie, które budzi wiele pytań

Co się stało z Emanuelą Orlandi? Tajemnicze zaginięcie, które budzi wiele pytań

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko

Pieczona biała kiełbasa zawijana w boczku. Pomysł na Wielkanoc i nie tylko