II edycja konkursu Wojewody Świętokrzyskiego "Restauracja z kuchnią regionalną" rozpoczęta. Można już przesyłać zgłoszenia udziału w przedsięwzięciu.
Konkurs skierowany jest do restauracji z regionu świętokrzyskiego i odbędzie się podczas III Targów Wyposażenia dla Piekarstwa, Gastronomii i Przemysłu Przetwórczego GASTRO-TECH już 15 października.
Celem konkursu jest promowanie potraw regionalnych wśród restauratorów Ziemi Świętokrzyskiej poprzez prezentacje kulinarne z wyraźnym zaznaczeniem charakteru regionalnego i tradycji kulinarnych naszego regionu.
Wszelkie informacje na temat inicjatywy oraz pełny regulamin konkursu jest dostępny na stronie internetowej Świętokrzyskiego Urzędu Wojewódzkiego www.kielce.uw.gov.pl
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?