II edycja konkursu Wojewody Świętokrzyskiego "Restauracja z kuchnią regionalną" rozpoczęta. Można już przesyłać zgłoszenia udziału w przedsięwzięciu. Konkurs skierowany jest do restauracji z regionu świętokrzyskiego ...

Masz zdjęcie do tego tematu?

Wyślij
II edycja konkursu Wojewody Świętokrzyskiego "Restauracja z kuchnią regionalną" rozpoczęta. Można już przesyłać zgłoszenia udziału w przedsięwzięciu.

Konkurs skierowany jest do restauracji z regionu świętokrzyskiego i odbędzie się podczas III Targów Wyposażenia dla Piekarstwa, Gastronomii i Przemysłu Przetwórczego GASTRO-TECH już 15 października.

Celem konkursu jest promowanie potraw regionalnych wśród restauratorów Ziemi Świętokrzyskiej poprzez prezentacje kulinarne z wyraźnym zaznaczeniem charakteru regionalnego i tradycji kulinarnych naszego regionu.

Wszelkie informacje na temat inicjatywy oraz pełny regulamin konkursu jest dostępny na stronie internetowej Świętokrzyskiego Urzędu Wojewódzkiego www.kielce.uw.gov.pl

Czytaj także

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!